Sahara woestijn

BOEKEN
van Joy Ligteringen

Mijn boeken zijn op waargebeurde feiten gebaseerd en worden zeer waarheidsgetrouw verteld door Eva Goudsmid, mijn alter ego en trouwe assistente. De boeken zijn een verslag van een zoektocht naar waar ik in de eerste plaats geen woorden voor had., maar wat ik nu zou kunnen omschrijven als een zoektocht naar de zin van het leven en naar mijn oorsprong. Het werd een magische reis langs vele ervaringen om uit te komen bij het bereiken van Meesterschap, ook wel Realisatie of Verlichting genoemd. Daar hield de reis niet op, want ik koos ervoor om nog enige tijd op Aarde te blijven als Meester en Mens. Ook daarvan doet Eva verslag in het laatste deel van de serie Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid, met als voorlopige titel De dans van Eva en de Magiër.

De boeken zijn in een lichte toon geschreven en met de nodige humor.

In de boeken vind je antwoorden op levensvragen die elk mens zich op een gegeven moment gaat stellen. Om er een paar te noemen: waar kom ik vandaan en waar ga ik naar toe? Wat is de zin van het leven? Bestaat er zoiets als God of de Bron? En wat is de ziel? Waarom gaat het zo vaak mis in mijn relaties?

Terugkeer-eb-k.jpg
The return of the healers-2k.jpg

De terugkeer van de healers

Het leven van Eva Goudsmid wordt in dit eerste deel danig op zijn kop gezet na een auto-ongeluk. Het vraagt haar om haar comfortzone te verlaten en een nieuwe weg in te slaan. Eva besluit deel te gaan nemen aan wat zij een zielenreizen noemt, innerlijke reizen met behulp van ayahuasca wat een ongekende wereld voor haar opent met onzichtbare helpers. Ze komt oog in oog te staan met haar angsten, onzekerheden en verborgen trauma’s maar ervaart ook grote schoonheid en onvoorwaardelijke liefde.

Isbn: 978464351132 (paperback)

Aantal pagina's:  262

Isbn E-boek: 9789464352009

Isbn The return of the healers: 9789464 480832 (paperback)

Isbn E-book: 9789464480825

Enkele reviews

'Ook dit was weer een boek dat ik in een adem uit las. Joy weet door het beschrijven van herkenbare situaties een andere, soms komische blik, op de situatie te werpen. Al met al gewoon een prettig leesbaar en humoristisch boek met een boodschap.'
Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar''
(Sampie op Bol.com)

‘Vlot geschreven met passages die je aan het denken zetten over je eigen levenspad’.

‘Zeer leesbaar door de vloeiende schrijfstijl en de dialogen’. (Biblon)

'De boeken doen iets met me, alsof een onzichtbaar healingproces wordt ingezet.' (Antonie J)​

'Ik ben nu voor de 2e keer jouw boek aan het lezen. (de eerste). Ik lees nu weer hele andere dingen en geniet er enorm van.

Dat wilde ik nog even met je delen!

Ga vooral door met schrijven. (als het je nog steeds inspireert)'

                        Ilona Borst (10 augustus 2022, Schoorl)

Het temmen van de olifant

In dit tweede deel van de serie vervolgt Eva haar pad. Ze onderzoekt niet alleen de waarde van mediums, paragnosten en astrologen maar komt ook weer voor grote uitdagingen te staan. Als ze in Italië in een situatie terechtkomt die veel lijkt op wat in een lang voorbij leven is gebeurd, krijgt ze de gelegenheid dat wat toen aan karma is ontstaan op te lossen. Zoekende naar haar weg eruit komt ze plotseling oog in oog te staan met een olifant die haar de weg verspert. De uitdagingen lijken in aantal toe te nemen en haar taak met de dag groter. Zal het Eva lukken om door al die barrières heen te breken? En hoe zal de liefde in haar leven zich verder ontvouwen?

Ook in dit tweede deel neemt Eva de lezer weer als reisgenoot mee. Vele wegen spirituele wegen worden bewandeld en oprecht en onverbloemd op waarde geschat. Een boek dat duidelijk maakt dat in elke vraag vele antwoorden leven.

Isbn: 9789464351200

Aantal pagina's: 274

Isbn E-boek:  9789464352184

Enkele reviews

‘De boeken doen iets met mij, alsof er een onzichtbaar healingproces wordt ingezet’ .(Antonie J. Den Haag)

'Een wonderschoon boek voor een ieder die het spirituele pad is opgegaan.' (Marion B)

Olifant-k.jpg
e-beok cover-k.jpg

De komst van de draak

In dit derde deel van de serie neemt de ontwikkeling van Eva een grote vlucht als zij uiteindelijk in contact komt met de Crimson Circle. en Adamus Saint-Germain. Eva is terug bij een groep mensen die zich Shaumbra noemen. Deze groep heeft afgesproken in deze tijd van ongekend grote veranderingen op Aarde te zijn en eindelijk hun realisatie als meester toe te staan, iets wat ook wel verlichting wordt genoemd. Eva ontdekt dat haar ideeën over hoe Verlichting bereiken eruit zou moeten zien, de prullenbak in kunnen. Eva reist opnieuw door de tijd en door verschillende realiteiten, ontmoet oude bekenden uit vorige levens, zoals Jeshua en leert gaandeweg meer en meer over kosmische fysica en over nieuwe economie. Ook in de liefde neemt haar leven een wel heel bijzondere wending, een die ze met de beste wil van de wereld niet had kunnen bedenken. Dan verschijnt de Draak in het veld.

Isbn: 9789464351057

Aantal pagina's: 287

Isbn E-boek: 9789464352474

Reviews

'De eerste drie boeken heb ik in een ruk uitgelezen. Deze boeken staan echt in mijn lijstje van 'meest favoriete' boeken.  Waarom? Het is alsof mijn eigen 'transformatie' een duwtje in de goede richting krijgt. Ik voel me momenteel zo geïnspireerd om mijn eigen Meesterschap te bereiken door onder andere volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven.' (Ilona Borst)

De dans van Eva en de Magiër

Momenteel werk ik aan Eva en de Magiër, het vierde en laatste deel van de serie Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid.

De datum voor de publicatie is nog niet bekend.

Alle vier delen zullen ook samen in een boek worden uitgegeven. Plus een limited en special edition met foto's, tekeningen en schilderingen.

Wil je bericht zodra bekend is wanneer het laatste deel wordt uitgegeven, of wil je in aanmerking komen voor een exemplaar uit de limited special edition, meld je dan aan voor de mailinglijst op de homepage.

coming-soon-2712818__480.webp