I simply shine my light.png

Ontmoet Joy

Vanaf mijn geboorte (1953) tot 2007 heb ik geprobeerd om een normaal leven te leiden. Na mijn schooltijd ging ik geschiedenis studeren, werd verpleegkundige en eindigde dit normale traject als consultant arbeidsomstandigheden. Ondertussen was ik tweemaal getrouwd en kreeg drie kinderen, die inmiddels alle drie ruimschoots volwassen zijn. Ik ben tig keer verhuisd en was eeuwig zoekend naar iets waar ik geen naam voor had.

In de herfst van 2004 kreeg ik een klassieke wake-up call in de vorm van een auto-ongeluk. Door de klap was ik in een keer helderziend. Jaren van veel ongemak, slapeloosheid en groeiende financiële zorgen volgden, want ik kon niet langer functioneren in mijn eigen bedrijf.

In 2007 werd ik op het spoor gebracht van ayahuasca. Meer dan honderd ceremonies heb ik bijgewoond en werd zelf begeleider. In die jaren kwam ik meer en meer in contact met de ongeziene wereld, spirits en opgestegen meesters en daarmee werd de gewone wereld ineens de springplank naar zoveel meer. In 2018 heb ik dat pad weer verlaten.

​​

Eveneens in 2007 kreeg ik het leven veranderend advies van White Bull (gechanneld door Ian Graham) om te gaan schrijven; ‘schrijf je verhaal,’ zei hij, ‘dan zul je jezelf beter gaan begrijpen en wie weet hebben anderen er ook nog iets aan’. Via een re-integratietraject waar ik inmiddels in verzeild was geraakt, kreeg ik een schrijfcoach toegewezen. Al moet het de arbeidsdeskundige destijds in de bol geslagen zijn, ik vond het een ongekende luxe!

 

In no-time werd Eva Goudsmid geboren, mijn alter ego en trouwe assistente die zeer waarheidsgetrouw verslag deed (en doet) van mijn magische reis door het leven; een reis van ontwaken tot mijn realisatie als meester en wat volgt. Eva vertelt over mijn ongelooflijke avonturen, de bijzondere informatie die ik aangereikt kreeg en nog steeds krijg vanuit andere dimensies (liever gezegd andere realiteiten) en de ontmoeting gaande deze weg met mijn ooit verloren  en perfecte geliefde. De manier waarop dat gebeurt is ongekend. Je zou denken eind goed al goed en ze leefden nog lang en gelukkig. Welnee, het is een nieuw hoofdstuk in het boek van de Liefde en in de geschiedenis van Eva Goudsmid. Want de geliefde komt in 2019 als walk-in naar de Aarde en dat heeft consequenties, zonder pardon sluit de sluier zich voor hem. Het resultaat? Hij weet van niets meer. Daar zit ik dan. Hoe dit afloopt? De tijd zal het leren. Ga ik smachtend zitten wachten? Welnee. Want wat is liefde eigenlijk? En is iemand ooit exclusief van jou? Ben jij ooit echt van iemand? Ik zal je iets verklappen: vergeet het maar. Je bent een soeverein wezen en alleen je eigen grote liefde. Ik hoor je al sputteren, net als ik jaren heb gedaan. Eens zul je er achter komen dat dit echt zo is, wat niet wil zeggen dat je niet een prachtige liefdesrelatie met iemand kunt hebben, absoluut wel! 

Mijn laatste boek heeft voorlopig de titel De dans van Eva en de Magiër daarin vertel ik wat het is om als meester op Aarde te blijven, over de uitdagingen maar ook over de schoonheid ervan, en dat met als decor een sterk veranderende wereld.

​​

Met alles wat gedurende deze intensieve jaren op mijn pad is gekomen, hoop ik mensen, die net als ik destijds, op zoek zijn naar wie ze werkelijk zijn en dat waar vaak geen woorden voor bestaan, te inspireren en te informeren. Dit doe ik in mijn boeken (gepubliceerd als  paperbacks en e-boeken),  in de podcasts,  blog, in  1 : 1 gesprekken die je met mij af kunt spreken en in The Circle of Joy